JAIR - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

JAIR

Breed

Europea

Size

Medium

Age

4y 11m 10d

In shelter since

19-02-2022

Color

Blanc-Negre

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

39500


Description

CATALÀ:
En Jair és un gat actiu i força independent. Li agrada molt jugar i no para quiet, però no és massa de carícies i manipulacions. És un bon gat, però és d'aquells que han nascut per anar al seu aire, acostar-se quan volen i marxar també quan volen. Busquem per a ell una família que sàpiga respectar la seva manera de ser i que vulgui i sàpiga gaudir d'un gat tan divertit com ell. Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Jair es un gato activo y bastante independiente. Le gusta mucho jugar y no para quieto, pero no es demasiado de caricias y manipulaciones. Es un buen gato, pero es de aquellos que han nacido para ir a su aire, acercarse cuando quieren y marchar también cuando quieren. Buscamos para él una familia que sepa respetar su manera de ser y que quiera y sepa disfrutar de un gato tan divertido como él. Si lo queréis conocer, podéis preguntar por él entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet