BOKS - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

BOKS

Breed

Pastor alemany

Size

Large

Age

2y 7m 26d

In shelter since

18-02-2022

Color

Negre-marró

Country

Spain

Location

CABRILS

Registration number

39494


Description

CATALÀ:
En Boks és un gos guapíssim i molt bo, i necessita sortir del refugi perquè està molt agobiat i molt nerviós... Molta gent ha preguntat per ell, però pateix una cifosi lumbar que, més endavant, pot derivar en problemes de columna, i la gent es fa enrere... És un gos molt noble i necessita explorar el món al costat d'una família que se l'estimi! Si el voleu conèixer, podeu preguntar pel bo del Boks prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Boks es un perro guapísimo y muy bueno, y necesita salir del refugio porque está muy agobiado de estar allí y está muy nervioso... Mucha gente ha preguntado por él, pero padece una cifosis lumbar que, más adelante, puede derivar en problemas de columna, y la gente se echa atrás... Es un perro muy noble y necesita explorar el mundo junto a una familia que lo quiera! Si lo queréis conocer, podéis preguntar por el bueno de Boks pulsando el enlace de adopción que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet