KOKE - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

KOKE

Breed

Mestís

Size

Large

Age

6y 9m 28d

In shelter since

31-03-2022

Color

Crema

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

39492


Description

CATALÀ:
En Koke és un molt bon gos que va ser cedit a la protectora perquè, per una situació greu, ja no el podien cuidar. És un gos amb un caràcter molt bo, molt sociable i que adora la companya de la gent. És un molt bon gos que mereix trobar de nou una família... Si li voleu donar al bo del Koke l'oportunitat que tant necessita, podeu preguntar per ell prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Koke es un muy buen perro que fue cedido a la protectora porque, por una situación grave, ya no lo podían cuidar. Es un perro con un carácter muy bueno, muy sociable y que adora la compañera de la gente. Es un muy buen perro que merece encontrar de nuevo una familia... Si le queréis dar al bueno de Koke la oportunidad que tanto necesita, podéis preguntar por él entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet