LUNA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

LUNA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

7y 2m 27d

In shelter since

16-02-2022

Color

Tigrat-Blanc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39487


Description

CATALÀ:
La Luna va arribar juntament amb les seves "germanes" Lana i Humeta provinents de benestar social, perquè la seva família ja no les podia cuidar. Estan les 3 molt espantades, però són unes gatetes bones que necessiten tornar a viure en família. Busquem per la Lluna i per les seves germanes famílies de tarannà tranquil que els hi vulguin donar una nova oportunitat... Si voleu conèixer a la Luna o a les seves germanes, podeu preguntar per ella o elles prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Luna llegó junto con sus "hermanas" Lana y Humeta procedentes de bienestar social, porque su familia ya no las podía cuidar. Están las 3 muy asustadas, pero son unas gatitas buenas que necesitan volver a vivir en familia. Buscamos para Luna y para sus hermanas familias de talante tranquilo que les quieran dar una nueva oportunidad... Si queréis conocer a Luna o a sus hermanas, podéis preguntar por ella o ellas entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet