CARDIF - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

CARDIF

Breed

Mestis

Size

Large

Age

7y 5m 26d

In shelter since

25-01-2022

Color

BEIGE

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39416


Description

CATALÀ:
En Cardif és molt bo amb la gent, però ho està passant molt malament al refugi: no s'hi adapta i viu molt estressat; ens temem que si no troba aviat una família, la seva salut es pot veure afectada: està força prim i no hi ha manera que guanyi pes pobret... És un gos molt bo i que conviu molt bé amb femelles. Busquem per a ell una família activa, que li pugui donar al bo del Cardif els passejos i l'exploració que necessita: seria feliç si pogués veure muntanyes, rius i paisatges... Si li voleu donar una oportunitat al preciós Cardif, podeu preguntar per ell prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Cardif es muy bueno con la gente, pero lo está pasando muy mal en el refugio: no se adapta y vive muy estresado; nos tememos que si no encuentra pronto una familia, su salud se puede ver afectada: está bastante delgado y no hay manera que gane peso pobrecito... Es un perro muy bueno y que convive muy bien con hembras. Buscamos para él una familia activa, que le pueda dar al bueno de Cardif los paseos que necesita: sería feliz si pudiera ver montañas, ríos y paisajes... Si le queréis dar una oportunidad al precioso Cardif, podéis preguntar por él entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet