CARDIF - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

CARDIF

Breed

Mestis

Size

Large

Age

7y 8m 29d

In shelter since

25-01-2022

Color

BEIGE

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

39416


Description

CATALÀ:
En Cardif és un gos sociable amb la gent, divertit i respectuós. Se sent bastant insegur en entorn urbà, però ho està normalitzant ràpidament i cada vegada passeja més tranquil, no reacciona a res i va tranquil en el cotxe. No ho ha passat gens bé, i ara necessita una família que li doni tot l'afecte i seguretat que li ha faltat. Si li voleu donar una oportunitat al preciós Cardif, podeu preguntar per ell entrant a l'enllaç d'adopció que teniu en verd al final d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Cardif es un perro sociable con personas, divertido y respetuoso. Se siente bastante inseguro en entorno urbano, pero lo está normalizando rápido y cada vez pasea más tranquilo, no reacciona a nada y va tranquilo en el coche. No lo ha pasado nada bien y ahora necesita una familia que le dé todo el cariño y seguridad que le ha faltado. Si le queréis dar una oportunidad al precioso Cardif, podéis preguntar por él entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet