TURMIX - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

TURMIX

Breed

Mestis

Size

Large

Age

2y 6m 9d

In shelter since

19-01-2022

Color

Negre-Marró

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39402


Description

CATALÀ:
En Túrmix és un gos jove que ens va arribar amb moltíssima por, però des del primer moment s'ha mostrat com un gos molt bo, i tot i les seves pors, s'ha deixat revisar per la veterinària i cuidar pels seus cuidadors. És un bon gosset que només necessita una família que, des de la paciència i l'amor per guanyar-se la seva confiança, el vulgui cuidar i estimar. Si voleu conèixer al príncep Túrmix, podeu preguntar per ell prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Túrmix es un perro muy joven que nos llegó con muchísimo miedo, pero desde el primer momento se ha mostrado como un perro muy bueno, y a pesar de sus miedos, se ha dejado revisar por la veterinaria y cuidar por sus cuidadores. Es un buen perrito que tan solo necesita una familia que, desde la paciencia y el amor para ganarse su confianza, lo quiera cuidar y querer. Si queréis conocer al príncipe Túrmix, podéis preguntar por él entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet