BELLATRIX ara BLUE - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

BELLATRIX ara BLUE

Breed

Mestís American Staffordshire Terrier

Size

Medium

Age

2y 3m 27d

In shelter since

15-01-2022

Color

Negre-blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

39378


Description

CATALÀ:
La Bellatrix és un d'aquells casos que quan arriben al refugi ens trenquen el cor... Ens va arribar amb un aspecte molt deixat (estem pendents de saber si és positiva en leishmània) i molt desconfiada: al començament no ens hi podíem acostar. Però ja ha millorat molt, i ja té ganes de jugar, tot i que continua mantenint un punt de desconfiança. Busquem per la Bellatrix una família que la vulgui estimar i cuidar com es mereix... Si voleu adoptar una gosseta que ho necessita molt, podeu preguntar per ella escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Bellatrix es uno de aquellos casos que cuando llegan al refugio nos rompen el corazón... Nos llegó con un aspecto muy dejado (estamos pendientes de saber si es positiva en leishmania) y muy desconfiada: al principio no nos podíamos ni acercar a ella. Pero ya ha mejorado mucho, y ya tiene ganas de jugar, aunque continúa manteniendo un punto de desconfianza. Buscamos para Bellatrix una familia que la quiera y la cuide como se merece... Si queréis adoptara una perrita que lo necesita mucho, podéis preguntar por ella escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet