FRANCIS

Hello! My name is

FRANCIS

Breed
Europea
Size
Medium
Age
4y 2m 28d
In Shelter Since
13-1-2022
Color
Atigrat
Country
Spain
Location
REFUGI CAL PILE
Registration Number
39371

Description
CATALÀ:
En Francis és un gat realment bo: no és un cadell, però és un gat amb tota la vida al seu davant i molt amor per donar: és un veritable encant i mereix trobar una família que se l'estimi i el cuidi... Si voleu conèixer al bo del Fancis, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected]. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Francis es un gato realmente bueno: no es un cachorro, pero es un gato con toda la vida por delante y mucho amor para dar: es un verdadero encanto y merece encontrar una familia que lo quiera y lo cuide... Si queréis conocer al bueno de Fancis, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected]. ¡Gracias por entenderlo!

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me! or

No Adoption packages available for this pet

No Timeline posts available for this pet

Download the mobile app now!