MIMA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

MIMA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

3y 8m 27d

In shelter since

11-01-2022

Color

Atigrat-Blanc

Country

Spain

Location

CLINICA

Registration number

39362


Description

CATALÀ:
La Mima és una bona gateta que ho té molt difícil perquè algú la vulgui adoptar, i no perquè sigui esquerpa, de fet li agrada molt fer mimos i que l'acariciem, però ha donat positiu en leucèmia, i això vol dir que, o bé haurà de ser gata única, o bé conviure amb un altre gat o gata que també hagi donat positiu en leucèmia felina. La bona de la Mima no té cap símptoma, i ara per ara és una gateta que fa vida totalment normal. Si voleu ser la família de la Mima, podeu preguntar per ella escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Mima es una buena gatita que lo tiene muy difícil para que alguien la quiera adoptar, y no porque sea arisca, de hecho le gusta mucho dar mimos y que la acariciemos, pero ha dado positivo en leucemia, y esto quiere decir que, o bien tendrá que ser gata única, o bien convivir con otro gato o gata que también haya dado positivo en leucemia felina. La buena de Mima no tiene ningún síntoma, y por ahora es una gatita que hace vida totalmente normal. Si queréis ser la familia de Mima, podéis preguntar por ella escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet