IKATI ARA NADJA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

IKATI ARA NADJA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

6m 22d

In shelter since

05-01-2022

Color

Negre

Country

Spain

Location

CLINICA

Registration number

39350


Description

CATALÀ:
La Ikati és una gateta molt joveneta, de fet és una "nena petita" que està descobrint el món. És una gateta molt poruga, però de mica en mica, ens hi anem acostant des de la calma i agraeix les carícies. Busquem per a ella una família de tarannà tranquil que la vulgui ajudar a sentir-se segura i que la vulgui estimar i cuidar molt. Una gateta com ella, si continua creixent a un refugi, tindrà molt difícil que la vulguin adoptar. Si li voleu donar l'oportunitat de ser feliç, podeu preguntar per la petita Ikati escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Ikati es una gatita muy jovencita, de hecho es una "niña pequeña" que está descubriendo el mundo. Es una gatita muy miedosa, pero poco a poco, nos vayamos acercando desde la calma y agradece las caricias. Buscamos para ella una familia de talante tranquilo que la quiera ayudar a sentirse segura y que la quiera y cuide mucho. Una gatita como ella, si continúa creciendo en un refugio, tendrá muy difícil que la quieran adoptar. Si le queréis dar la oportunidad de ser feliz, podéis preguntar por la pequeña Ikati escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet