LILO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

LILO

Breed

American stafford terrier

Size

Large

Age

5y 5m 27d

In shelter since

03-01-2022

Color

Negre-Blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

39347


Description

CATALÀ:
La Lilo és una gossa preciosa que des del primer moment ens ha donat mostres de la seva noblesa: és molt sociable, demana molts mimos i, tot i que està una mica nerviosa al refugi, és una molt bona gossa. Busquem per a ella una família de tarannà actiu que li vulgui donar una nova oportunitat a la princesa Lilo: no volem que perdi el seu bon caràcter per passar massa temps a un refugi d'animals... Si la voleu conèixer, podeu preguntar per ella prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Lilo es una perra preciosa que desde el primer momento nos ha dado muestras de su nobleza: es muy sociable, pide muchos mimos y, aunque está un poco nerviosa en el refugio, es una muy buena "chica". Buscamos para ella una familia de talante activo que le quiera dar una nueva oportunidad a la princesa Lilo: no queremos que pierda su buen carácter por pasar demasiado tiempo en un refugio de animales... Si la queréis conocer, podéis preguntar por ella entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet