LILO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

LILO

Breed

Mestís

Size

Large

Age

5y 25d

In shelter since

03-01-2022

Color

Negre-Blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

39347


Description

CATALÀ:
La Lilo és una gossa preciosa que des del primer moment ens ha donat mostres de la seva noblesa: és molt sociable, demana molts mimos i, tot i que està una mica nerviosa al refugi, és una molt bona gossa. Busquem per a ella una família de tarannà actiu que li vulgui donar una nova oportunitat a la princesa Lilo: no volem que perdi el seu bon caràcter per passar massa temps a un refugi d'animals... Si la voleu conèixer, podeu preguntar per ella escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Lilo es una perra preciosa que desde el primer momento nos ha dado muestras de su nobleza: es muy sociable, pide muchos mimos y, aunque está un poco nerviosa en el refugio, es una muy buena "chica". Buscamos para ella una familia de talante activo que le quiera dar una nueva oportunidad a la princesa Lilo: no queremos que pierda su buen carácter por pasar demasiado tiempo en un refugio de animales... Si la queréis conocer, podéis preguntar por ella escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet