TEDY - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

TEDY

Breed

Mestis p.alemany

Size

Large

Age

11m 26d

In shelter since

03-01-2022

Color

NEGRE-FOC

Country

Spain

Location

CLINICA

Registration number

39344


Description

CATALÀ:
En Tedy és un gos molt jovenet, però és un gos que ho passa molt malament al refugi perquè té molta ansietat. A més a més, no està acostumat a conviure amb gossos, la qual cosa encara fa que estigui més inquiet i nerviós al refugi. Creieu que ho té difícil per trobar una família? Doncs encara hem d'afegir que té displàsia de maluc, fet que li posarà les coses encara més complicades... El pobre Tedy és molt jovenet i mereix alguna cosa millor que fer-se gran en un refugi d'animals... És un gos bo i que busca molt la companyia humana, així i tot, millor una família sense nens massa petits per fer més fàcil la seva adaptació. Si li voleu donar una oportunitat a un gos que ho necessita molt, si us plau, envieu un correu preguntant pel Tedy a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Tedy es un perro muy jovencito, pero es un perro que lo pasa muy mal en el refugio porque tiene mucha ansiedad. Además, no está acostumbrado a convivir con perros, por lo que vive muy inquieto y nervioso en el refugio. ¿Creéis que lo tiene difícil para encontrar una familia? Pues todavía tenemos que añadir que tiene displasia de cadera, hecho que le pondrá las cosas todavía más complicadas... El pobre Tedy es muy jovencito y merece algo mejor que hacerse mayor en un refugio de animales... Es un perro bueno y que busca mucho la compañía humana, aun así, mejor una familia sin niños demasiado pequeños para hacer más fácil su adaptación. Si le queréis dar una oportunidad a un perro que lo necesita mucho, por favor, enviad un correo preguntando por Tedy a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet