LILU - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

LILU

Breed

Creuat American Staffordshire

Size

Medium

Age

3y 6d

In shelter since

01-01-2022

Color

Tigrat

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39337


Description

CATALÀ:
La Lilu és una gosseta encara molt jove i és molt "bona nena". Al refugi està força nerviosa, però és una bona gossa que des del primer moment s'ha mostrat afectuosa. Si esteu pensant en adoptar, no descarteu a la bona de la Lilu: necessita molt una família amb qui sentir-se estimada i segura... Si la voleu conèixer, podeu preguntar per ella prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Lilu es una perrita todavía muy joven y es muy "buena niña". En el refugio está bastante nerviosa, pero es una buena perra que desde el primer momento se ha mostrado cariñosa. Si estáis pensando en adoptar, no descartáis a la buena de Lilu: necesita mucho una familia con la que sentirse querida y segura... Si la queréis conocer, podéis preguntar por ella entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet