LILU - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

LILU

Breed

Creuat American Staffordshire

Size

Medium

Age

1y 7m 26d

In shelter since

01-01-2022

Color

Tigrat

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39337


Description

CATALÀ:
La Lilu és una gosseta encara molt jove i és molt "bona nena". Al refugi està força nerviosa, però és una bona gossa que des del primer moment s'ha deixat manipular sense cap mena de problema. Si esteu pensant en adoptar, no descarteu a la bona de la Lilu: necessita molt una família amb qui sentir-se estimada i segura... Si la voleu conèixer, podeu preguntar per ella escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Lilu es una perrita todavía muy joven y es muy "buena niña". En el refugio está bastante nerviosa, pero es una buena perra que desde el primer momento se ha dejado manipular sin ningún tipo de problema. Si estáis pensando en adoptar, no descartáis a la buena de Lilu: necesita mucho una familia con la que sentirse querida y segura... Si la queréis conocer, podéis preguntar por ella escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet