ALFONS - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

ALFONS

Breed

Europea

Size

Medium

Age

8y 4d

In shelter since

30-12-2021

Color

Atigrat ros

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

39335


Description

CATALÀ:
L'Alfons és un gat amb un caràcter molt tranquil. A la gatera passa molt desapercebut, i és pràcticament invisible, però les seves cuidadores ens diuen que quan agafa vincle és un amor de gat: amb elles, com que ja les coneix, és un gat molt dolç i carinyós. Busquem pel bo de l'Alfons una família de tarannà tranquil que li vulgui donar una nova oportunitat. Millor sense més gats, perquè l'Alfons ja té una edat i mereix ser el "nen mimat de la casa". Podeu preguntar pel bo de l'Alfons prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Alfons es un gato con un carácter muy tranquilo. En la gatera pasa muy desapercibido, y es prácticamente invisible, pero sus cuidadoras nos dicen que cuando coge vínculo es un amor de gato: con ellas, como ya las conoce, es un gato muy dulce y cariñoso. Buscamos para el bueno de Alfons una familia de talante tranquilo que le quiera dar una nueva oportunidad. Mejor sin más gatos, porque Alfons ya tiene una edad y merece ser el "niño mimado de la casa". Podéis preguntar por el bueno de Alfons pulsando el enlace de adopción que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet