ALFONS - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

ALFONS

Breed

Europea

Size

Medium

Age

7y 1m 25d

In shelter since

30-12-2021

Color

Atigrat ros

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39335


Description

CATALÀ:
L'Alfons va ser rescatat d'una colònia en la qual vivia des de feia temps, però creiem que és un gat casolà i no s'estava adaptant a viure al carrer: ens va arribar molt prim i brut, i a més a més, ja estava castrat. Fa poc temps que és amb nosaltres i encara estem pendents de valorar el seu autèntic caràcter, però, ara per ara, si bé encara no busca el contacte amb les persones, el podem acariciar si ens hi acostem amb calma i, amb la resta de gats, sembla que no té problemes de convivència. Si li podeu donar una oportunitat a un bon gat que ja ha hagut de viure massa perills, podeu preguntar pel bo de l'Alfons escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Alfons fue rescatado de una colonia en la que vivía desde hacía tiempo, pero creemos que es un gato casero que no se estaba adaptando a vivir en la calle: nos llegó muy delgado y sucio, y además ya estaba castrado. Lleva poco tiempo con nosotros y todavía estamos pendientes de valorar su verdadero carácter, pero, por ahora, aunque todavía no busca el contacto con las personas, lo podemos acariciar si nos acercamos con calma y, con el resto de gatos, parece que no tiene problemas de convivencia. Si le podéis dar una oportunidad a un buen gato que ya ha tenido que vivir demasiados peligros, podéis preguntar por el bueno de Alfons escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet