KIKA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

KIKA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

1y 7m 25d

In shelter since

26-12-2021

Color

Atigrat

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39327


Description

CATALÀ:
La Kika és una gata molt joveneta que ens va arribar en molt mal estat i va haver d'estar ingressada durant uns quants dies. Ara ja s'ha recuperat i, encara que es mostra desconfiada en la manipulació, es deixa tocar si t'hi acostes de manera tranquil·la. Durant el temps que va estar ingressada, s'espantava amb els sorolls i, per això, necessitem trobar per a ella una llar tranquil·la i gent amb experiència amb gats que l'ajudi a recuperar la confiança i la seguretat. Si li voleu donar una oportunitat a la preciosa Kika, podeu preguntar per ella escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Kika es una gata muy jovencita que nos llegó en muy mal estado y tuvo que estar ingresada durante unos días. Ahora ya se ha recuperado y, aunque se muestra desconfiada en la manipulación, se deja tocar si te acercas a ella de manera tranquila. Durante el tiempo que estuvo ingresada se asustaba con los ruidos y, por eso, necesitamos encontrar para ella un hogar tranquilo y gente con experiencia con gatos que le ayude a recuperar la confianza y la seguridad. Si le queréis dar una oportunidad a la preciosa Kika, podéis preguntar por ella escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet