TAYSON - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

TAYSON

Breed

American Staffordshire Terrier

Size

Large

Age

1y 9m 18d

In shelter since

22-12-2021

Color

Negre-Blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

39316


Description

CATALÀ:
En Tayson fa poquet que està amb nosaltres i no deu haver tingut un passat gens fàcil, perquè si no et coneix té por... Quan agafa una mica de confiança, vol jugar i vol mostrar el seu veritable "jo", però qualsevol gest l'espanta de nou. Com que és un gos amb molta força i amb moltes pors, busquem per a ell algú que vulgui apostar per ell i el vulgui ajudar a ser un gos feliç... Si voleu ajudar i conèixer al Tayson, podeu preguntar per ell escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Tayson lleva poquitocon nosotros y no debe de haber tenido un pasado nada fácil, porque si no te conoce tiene miedo... Cuando coge un poco de confianza, quiere jugar y quiere mostrar su verdadero "yo", pero cualquier gesto le asusta de nuevo. Como es un perro con mucha fuerza y con muchos miedos, buscamos para él a alguien que quiera apostar por él y le quiera ayudar a ser un perro feliz... Si queréis ayudar y conocer a Tayson, podéis preguntar por él escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet