BORO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

BORO

Breed

Creuat American Staffordshire

Size

Large

Age

3y 4m 6d

In shelter since

17-12-2021

Color

Atigrat

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

39292


Description

CATALÀ:
En Boro és un gos jove i afectuós. L'estem començant a habituar a entorn urbà perquè no l'han socialitzat. És respectuós amb tot. És un bon gos que pel fet de ser de la seva raça i tigrat ho tindrà molt complicat perquè algú es fixi en ell... Però tothom qui el coneix no pot evitar enamorar-se d'ell: el seu caràcter és dolç i afectuós. Si el voleu conèixer, podeu preguntar pel bo del Boro entrant a l'enllaç d'adopció que teniu en verd al final d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Boro es un perro joven y cariñoso. Lo estamos empezando a habituar a entorno urbano porque no lo han socializado. Es respetuoso con todo. Es un buen perro que por el hecho de ser de su raza y atigrado lo tendrá muy complicado para que alguien se fije en él... Pero todo el mundo que lo conoce no puede evitar enamorarse de él: su carácter es dulce y cariñoso. Si lo queréis conocer, podéis preguntar por el bueno de Boro entrando al enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet