BORO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

BORO

Breed

Creuat American Staffordshire

Size

Large

Age

2y 10m 28d

In shelter since

17-12-2021

Color

Atigrat

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

39292


Description

CATALÀ:
En Boro és un gos jove i afectuós. L'estem començant a habituar a entorn urbà perquè no l'han socialitzat. És respectuós amb tot. És un bon gos que en ser gpp i tigrat ho tindrà més complicat perquè algú es fixi en ell. Però qui ho coneix s'enamora, el seu caràcter és dolç i afectuós. Vens a conèixer-lo? Si el voleu ajudar, podeu preguntar per Boro entrant en l'enllaç d'adopció que teniu en verd al final d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Boro es un perro joven y cariñoso. Lo estamos empezando a habituar a entorno urbano porque no lo han socializado. Es respetuoso con todo. Es un buen perro que al ser ppp y atigrado lo va a tener más complicado para que alguien se fije en él. Pero quien lo conoce se enamora, su carácter es dulce y cariñoso. ¿Vienes a conocerlo? Si lo queréis ayudar, podéis preguntar por Boro entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet