BORO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

BORO

Breed

Creuat American Staffordshire

Size

Large

Age

2y 5m 26d

In shelter since

17-12-2021

Color

Atigrat

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

39292


Description

CATALÀ:
En Boro no ha tingut una vida fàcil: és desconfiat i està molt nerviós al refugi... De mica en mica va agafant confiança amb les seves cuidadores, però es nota que està insegur perquè sempre està nerviós i trist... Busquem pel pobre Boro una família que vulgui mirar més enllà de les races i que vulgui apostar per ell: necessitarà ajuda per part d'educadors per ajudar-lo a superar el seu passat i convertir-se en un gos feliç... Si el voleu ajudar, podeu preguntar pel Boro escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Boro no ha tenido una vida fácil: es desconfiado y está muy nervioso en el refugio... Poco a poco va cogiendo confianza con sus cuidadoras, pero se nota que está inseguro porque siempre está nervioso y triste... Buscamos para el pobre Boro una familia que quiera mirar más allá de las razas y que quiera apostar por él: necesitará ayuda por parte de educadores para ayudarlo a superar su pasado y convertirse en un perro feliz... Si lo queréis ayudar, podéis preguntar por Boro escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet