BORO

Hello! My name is

BORO

Breed
Creuat American Staffordshire
Size
Large
Age
4y 2m 3d
In Shelter Since
17-12-2021
Color
Atigrat
Country
Spain
State/Province
Catalonia
City/Town
Mataró
Location
Barcelona
Registration Number
39292

Description
CATALÀ:
En Boro és un gos jove i afectuós. L'estem començant a habituar a entorn urbà perquè no l'han socialitzat. És respectuós amb tot. És un bon gos que pel fet de ser de la seva raça i tigrat ho tindrà molt complicat perquè algú es fixi en ell... Però tothom qui el coneix no pot evitar enamorar-se d'ell: el seu caràcter és dolç i afectuós. Si el voleu conèixer, podeu preguntar pel bo del Boro entrant a l'enllaç d'adopció que teniu en verd al final d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! En Boro, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Boro es un perro joven y cariñoso. Lo estamos empezando a habituar a entorno urbano porque no lo han socializado. Es respetuoso con todo. Es un buen perro que por el hecho de ser de su raza y atigrado lo tendrá muy complicado para que alguien se fije en él... Pero todo el mundo que lo conoce no puede evitar enamorarse de él: su carácter es dulce y cariñoso. Si lo queréis conocer, podéis preguntar por el bueno de Boro entrando al enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Boro, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me! or

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 35€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 35€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

No Timeline posts available for this pet

Download the mobile app now!