CONTY - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

CONTY

Breed

Europea

Size

Medium

Age

2y 9m 13d

In shelter since

04-02-2022

Color

Negre-blanc

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

39276


Description

CATALÀ:
En Conty és un gat molt bo que va ser abandonat dins del seu transportí al costat d'un contenidor de brossa... No volem entrar en debats, perquè estem segurs que tot@s estem d'acord en el fet que mai hi haurà cap raó per desfer-se d'un animal d'aquesta manera... Ara el que volem és trobar una nova família pel Conty, una família de veritat que el cuidi i l'estimi encara que la vida no els hi posi fàcil... En Conty és un gat molt actiu, i necessita poder sortir a l'exterior, així que busquem per a ell una familia que tingui un jardí o una terrassa gran perquè el bo del Conty pugui sortir i entrar. Ah! I que estigui disposada a posar les proteccions adequades perquè en Conty no torni a acabar al carrer... Si voleu conèixer al bo del Conty, podeu preguntar per ell prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Conty es un gato muy bueno que fue abandonado en su transportín al lado de un contenedor de basura... No queremos entrar en debates, porque estamos seguros que tod@s estamos de acuerdo en que nunca habrá ninguna razón para deshacerse de un animal de esta manera... Ahora lo que queremos es encontrar una nueva familia para Conty, una familia de verdad que lo cuide y lo quiera aunque la vida no se lo ponga fácil... Conty es un gato muy activo, y necesita poder salir al exterior, así que buscamos para él una familia que tenga un jardín o una terraza grande para que el bueno de Conty pueda salir y entrar. ¡Ah! Y que esté dispuesta a poner las protecciones adecuadas para que Conty no vuelva a acabar en la calle...Si queréis conocer al bueno de Conty, podéis preguntar por él entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet