KIKO ARA SIMBA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

KIKO ARA SIMBA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

4m 20d

In shelter since

08-12-2021

Color

Atigrat-Blanc

Country

Spain

Location

CLINICA

Registration number

39256


Description

CATALÀ:
Kiko va ser rescatat d'una colònia amb pneumònia parasitària i, ara, està en tractament (respon molt bé a aquest). És un gat molt tímid, no socialitzat amb persones que, encara que es deixa tocar, es paralitza davant d'aquesta por. Necessita un adoptant molt especial, amb experiència i paciència per a respectar els seus temps. No permetem que continuï creixent tancat en una gàbia perquè, ara, encara és un cadell i si no trobem llar per a ell el condemnarem a viure tancat per sempre. Escriu a info@protectoramataro.org amb el teu telèfon de contacte i pregunta per Kiko.
AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Kiko fue rescatado de una colonia con neumonía parasitaria y, ahora, está en tratamiento (responde muy bien a éste). Es un gato muy tímido, no socializado con personas que, aunque se deja tocar, se paraliza ante este miedo. Necesita un adoptante muy especial, con experiencia y paciencia para respetar sus tiempos. No permitamos que siga creciendo encerrado en una jaula porque, ahora, todavía es un cachorro y si no encontramos hogar para él lo condenaremos a vivir encerrado para siempre. Escribe a info@protectoramataro.org con tu teléfono de contacto y pregunta por Kiko.
¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet