ROMA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

ROMA

Breed

Mestís

Size

Large

Age

1y 7m 25d

In shelter since

05-12-2021

Color

Marró-blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

39249


Description

CATALÀ:
La Roma és una gosseta preciosa i amb una mirada que ens ha enamorat a tot@s... És una gosseta molt bona, tot i que al començament és una miqueta poruga i tímida, però de debò que és un veritable amor de gosseta... Si voleu saber més coses de la preciosa Roma, podeu preguntar per ella escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Roma es una perrita preciosa y con una mirada que nos ha enamorado a tod@s... Es una perrita muy buena, aunque al principio es un poquito miedosa y tímida, es un verdadero amor de perrita... Si queréis saber más cosas de la preciosa Roma, podéis preguntar por ella escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet