LEO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

LEO

Breed

Mestis p.alemany

Size

Large

Age

5y 1m 25d

In shelter since

05-12-2021

Color

Negre-Foc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39248


Description

CATALÀ:
En Leo és un gos preciós i molt bo. Està una mica desubicat al refugi, i d'entrada es mostra força nerviós, però estem segurs que en una casa i al costat d'una família que se l'estimi, serà un company de vida perfecte! Si esteu pensant en portar un amic de quatre potes a casa, val la pena que vingueu a conèixer al bo del Leo: no podreu evitar enamorar-vos d'ell!!! Si voleu saber més coses del Leo, podeu escriure a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Leo es un perro precioso y muy bueno. Está un poco desubicado en el refugio, y de entrada se muestra bastante nervioso, pero estamos seguros que en una casa y junto a una familia que lo quiera de verdad, será un compañero de vida perfecto! Si estáis pensando en llevar un amigo de cuatro patas a casa, merece la pena que vengáis a conocer al bueno de Leo: no podréis evitar enamoraros de él!!! Si queréis saber más cosas de Leo, podéis escribir a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet