BOTO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

BOTO

Breed

American stafford terrier

Size

Large

Age

4y 6m 3d

In shelter since

04-12-2021

Color

Negre-Blanc

Country

Spain

Location

CABRILS

Registration number

39244


Description

CATALÀ:
En Boto és un gos actiu, simpàtic i afectuós que necessitarà una família que el vulgui per sempre. No sabem si té bona relació amb altres gossos o gats, però el que tenim clar és que necessita una família que se l'estimi perquè no volem que perdi la seva alegria darrere de les reixes d'una gàbia. Si voleu saber més coses del bo del Boto, podeu preguntar per ell prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! En Boto, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Boto es un perro activo, simpático y cariñoso que necesitará una familia que lo quiera para siempre. No sabemos si tiene buena relación con otros perros o gatos, pero lo que tenemos claro es que necesita una familia que lo quiera porque no queremos que pierda su alegría detrás de las rejas de una jaula. Si queréis saber más cosas del bueno de Boto, podéis preguntar por él entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Boto, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet