BOTO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

BOTO

Breed

American stafford terrier

Size

Large

Age

3y 1m 22d

In shelter since

04-12-2021

Color

Negre-Blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

39244


Description

CATALÀ:
En Boto és un gos molt jove que ens va arribar amb un prolapse rectal que va haver de ser intervingut d'urgència. S'ha recuperat molt bé i ara ja està preparat per a ser adoptat. És un gos actiu, simpàtic i afectuós que necessitarà una família que el vulgui per sempre. No sabem si té bona relació amb altres gossos o gats, perquè fa poc que està amb nosaltres, però el que tenim clar és que necessita una família que se l'estimi perquè no volem que perdi la seva alegria darrere de les reixes d'una gàbia. Si voleu saber més coses del bo del Boto, podeu escriure a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Boto es un perro muy joven que nos llegó con un prolapso rectal que tuvo que ser intervenido de urgencia. Se ha recuperado muy bien y ahora ya está preparado para ser adoptado. Es un perro activo, simpático y cariñoso que necesitará una familia que lo quiera para siempre. No sabemos si tiene buena relación con otros perros o gatos, porque lleva poco con nosotros, pero lo que tenemos claro es que necesita una familia que lo quiera porque no queremos que pierda su alegría detrás de las rejas de una jaula. Si queréis saber más cosas del bueno de Boto, podéis escribir a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet