BOTO

Hello! My name is

BOTO

Breed
American stafford terrier
Size
Large
Age
5y 6m 17d
In Shelter Since
4-12-2021
Color
Negre-Blanc
Country
Spain
Location
CABRILS
Registration Number
39244

Description
CATALÀ:
En Boto és un gos actiu, simpàtic i afectuós que necessitarà una família que el vulgui per sempre. No sabem si té bona relació amb altres gossos o gats, però el que tenim clar és que necessita una família que se l'estimi perquè no volem que perdi la seva alegria darrere de les reixes d'una gàbia. Si voleu saber més coses del bo del Boto, podeu preguntar per ell prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! En Boto, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Boto es un perro activo, simpático y cariñoso que necesitará una familia que lo quiera para siempre. No sabemos si tiene buena relación con otros perros o gatos, pero lo que tenemos claro es que necesita una familia que lo quiera porque no queremos que pierda su alegría detrás de las rejas de una jaula. Si queréis saber más cosas del bueno de Boto, podéis preguntar por él entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Boto, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 35€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 35€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

No Timeline posts available for this pet

Download the mobile app now!