WED - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

WED

Breed

Europea

Size

Medium

Age

5y 1m 25d

In shelter since

03-12-2021

Color

Negre-Blanc

Country

Spain

Location

CABRILS

Registration number

39243


Description

CATALÀ:
El pobre Wed és un d'aquells casos que ens trenquen el cor... El vam trobar en estat de shock, no sabem si per una caiguda o per atropellament. Es va recuperant força bé, però li hem fet el test i ha donat positiu en immunodeficiència felina... A més a més, en Wed no és massa sociable. Realment ho té molt difícil per aconseguir que algú li pugui donar una oportunitat... Què necessita el bo del Wed? Una família sense més gats i que vulgui tenir la paciència de donar-li temps perquè se senti segur. Si voleu ajudar a un gat que ho té molt difícil pregunteu pel Wed escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
El pobre Wed es uno de aquellos casos que nos rompen el corazón... Lo encontramos en estado de shock, no sabemos si por una caída o por atropello. Se va recuperando bastante bien, pero le hemos hecho el test y ha dado positivo en inmunodeficiencia felina... Además Wed no es demasiado sociable. Realmente lo tiene muy difícil para conseguir que alguien le pueda dar una oportunidad... ¿Qué necesita el bueno de Wed? Una familia sin más gatos y que quiera tener la paciencia de darle tiempo para que se sienta seguro. Si queréis ayudar a un gato que lo tiene muy difícil preguntad por Wed escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 50€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 50€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet