WED

Hello! My name is

WED

Breed
Europea
Size
Medium
Age
7y 4m 18d
In Shelter Since
3-12-2021
Color
Negre-Blanc
Country
Spain
Location
CABRILS
Registration Number
39243

Description
CATALÀ:
El pobre Wed és un d'aquells casos que ens trenquen el cor... El vam trobar en estat de shock, no sabem si per una caiguda o per atropellament. Es va recuperant força bé, però li hem fet el test i ha donat positiu en immunodeficiència felina... Mica en mica va confiant en nosaltres, i ja comença a deixar-se acariciar per cuidadors i voluntaris... Què necessita el bo del Wed? Una família sense més gats i que vulgui tenir la paciència de donar-li temps perquè se senti segur. Si voleu ajudar a un gat que ho té molt difícil pregunteu pel Wed prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
El pobre Wed es uno de aquellos casos que nos rompen el corazón... Lo encontramos en estado de shock, no sabemos si por una caída o por atropello. Se va recuperando bastante bien, pero le hemos hecho el test y ha dado positivo en inmunodeficiencia felina... Poco a poco va confiando en nosotros, y ya se deja acariciar por cuidadores y voluntarios. ¿Qué necesita el bueno de Wed? Una familia sin más gatos y que quiera tener la paciencia de darle tiempo para que se sienta seguro. Si queréis ayudar a un gato que lo tiene muy difícil preguntad por Wed entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me! or

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 60€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 60€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

No Timeline posts available for this pet

Download the mobile app now!