ARES - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

ARES

Breed

Mestis american sttanford

Size

Large

Age

5y 1m 25d

In shelter since

03-12-2021

Color

Blanc-Atigrat

Country

Spain

Location

CLINICA

Registration number

39242


Description

CATALÀ:
Mai entendrem com poden descuidar tant a un animal i que ens arribin en aquestes condicions... L'Ares ens va arribar en un estat lamentable, positiu en leishmània totalment descontrolada, extremadament prim i amb ferides per tot el cos... Podríem explicar-vos tot l'historial clínic però és tan llarg que preferim dir-vos com és l'Ares. I tot es resumeix en... ÉS UN TRESOR! Un gos alegre i molt bo, que mereix una família que se l'estimi... Si voleu donar-li l'oportunitat que tant necessita, podeu preguntar pel bo de l'Ares escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Nunca entenderemos como se puede descuidar tanto a un animal y que nos lleguen en estas condiciones... Ares nos llegó en un estado lamentable, positivo en leishmania totalmente descontrolada, extremadamente delgado y con heridas por todo el cuerpo... Podríamos explicaros todo el historial clínico pero es tan largo que preferimos deciros cómo es Ares. Y todo se resume en... ¡ES UN TESORO! Un perro alegre y muy bueno, que merece una familia que lo quiera de verdad... Si queréis darle la oportunidad que tanto necesita, podéis preguntar por el bueno de Ares escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 50€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 50€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet