ARES - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

ARES

Breed

Mestis american sttanford

Size

Large

Age

5y 10m 6d

In shelter since

03-12-2021

Color

Blanc-Atigrat

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39242


Description

CATALÀ:
El canvi de l'Ares des que va arribar ha estat extraordinari! L'Ares ens va arribar en un estat lamentable, positiu en leishmània totalment descontrolada, extremadament prim i amb ferides per tot el cos... Però gràcies a la seva força i ganes de viure, a la feina de les nostres veterinàries i cuidadors i a la vostra bona energia, l'Ares ha millorat moltíssim, i ara està realment preciós! Podem resumir el caràcter de l'Ares en una sola frase: ÉS UN TRESOR! És alegre i molt bo, i mereix una família que se l'estimi... A més, té bona relació amb femelles (amb gats no ho sabem). És un gos tan bo que podem assegurar que podrà conviure amb una família amb nens sense cap problema. Si voleu donar-li l'oportunitat que tant necessita i mereix, podeu preguntar pel bo de l'Ares prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
El cambio de Ares desde que llegó ha sido extraordinario! Ares nos llegó en un estado lamentable, positivo en leishmania totalmente descontrolada, extremadamente delgado y con heridas por todo el cuerpo... Pero gracias a su fuerza y ganas de vivir, al trabajo de nuestras veterinarias y cuidadores y a vuestra buena energía, Ares ha mejorado muchísimo, y ahora está realmente precioso! Podemos resumir el carácter de Ares en una sola frase: ¡ES UN TESORO! Es alegre y muy bueno, y merece una familia que lo quiera... Además, tiene buena relación con hembras (con gatos no lo sabemos). Es un perro tan bueno que podemos asegurar que podrá convivir con una familia con niños sin ningún problema.Si queréis darle la oportunidad que tanto necesita y merece, podéis preguntar por el bueno de Ares entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 50€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 50€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet