MAKO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

MAKO

Breed

Mestis p.alemany

Size

Large

Age

2y 5m 25d

In shelter since

02-12-2021

Color

Negre-Marro

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39240


Description

CATALÀ:
En Mako és un gos molt jove i amb molta energia. És una miqueta desconfiat d'entrada, però el pobre es deixa fer i manipular sense cap problema, i de seguida agafa confiança. Busquem per a ell una família de tarannà actiu que vulgui compartir la seva vida i activitat amb un gos preciós. Si li voleu donar una nova oportunitat al bo del Mako, podeu preguntar per ell escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Mako es un perro muy joven y con mucha energía. Es un poquito desconfiado de entrada, pero el pobre se deja hacer y manipular sin ningún problema, y enseguida coge confianza. Buscamos para él una familia de talante activo que quiera compartir su vida y actividad con un perro precioso. Si le queréis dar una nueva oportunidad al bueno de Mako, podéis preguntar por él escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet