YUKI ARA LIA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

YUKI ARA LIA

Breed

Europea

Size

Small

Age

11m 12d

In shelter since

01-12-2021

Color

GRIS

Country

Spain

Location

CLINICA

Registration number

39234


Description

CATALÀ:
La Yuki és una cadelleta preciosa. És una mica espantadissa, però és molt juganera i curiosa. Busquem per a ella una família amb una mica d'experiència amb gats tímids que la pugui ajudar a agafar confiança i seguretat per poder ser una gateta feliç. Millor una família sense nens massa petits. Si voleu conèixer a la petita Yuki, podeu escriure a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Yuki es una cachorrita preciosa. Es un poco asustadiza, pero es muy juguetona y curiosa. Buscamos para ella una familia con un poco de experiencia con gatos tímidos que la puedan ayudar a coger confianza y seguridad para poder ser una gatita feliz. Mejor una familia sin niños demasiado pequeños. Si queréis conocer a la pequeña Yuki, podéis escribir a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet