IRIA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

IRIA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

7m 26d

In shelter since

01-12-2021

Color

Tricolor

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39231


Description

CATALÀ:
La Iria és una gateta molt joveneta que van deixar abandonada en una colònia de gats. Busca el contacte i la companyia dels altres gats, però amb les persones és força desconfiada, tot i que quan està tranquil·la es deixa acariciar. És una bona gateta, amb molt de potencial, que necessita una mica de temps, paciència i molt d'amor. Millor una família sense nens massa petits. Si voleu conèixer a la petita Iria, podeu preguntar per ella escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Iria es una gatita muy jovencita que dejaron abandonada en una colonia de gatos. Busca el contacto y la compañía de los demás gatos, pero con las personas es bastante desconfiada, aunque cuando está tranquila se deja acariciar. Es una buena gatita, con mucho potencial, que necesita un poco de tiempo, paciencia y mucho amor. Mejor una familia sin niños demasiado pequeños. Si queréis conocer a la pequeña Iria, podéis preguntar por ella escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet