CARLA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

CARLA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

9m 12d

In shelter since

29-11-2021

Color

Negre

Country

Spain

Location

CLINICA

Registration number

39225


Description

CATALÀ:
La Carla és una cadelleta preciosa però molt timideta. Busquem per a ella una família que vulgui tenir la paciència i l'amor necessaris per aconseguir que aquesta petita pugui ser una gateta feliç. Si sou aquesta família, podeu preguntar per la princesa Carla escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Carla es una cachorrita preciosa pero muy tímida. Buscamos para ella una familia que quiera tener la paciencia y el amor necesarios para conseguir que esta pequeña pueda ser una gatita feliz. Si sois esta familia, podéis preguntar por la princesa Carla escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet