BEATLE - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

BEATLE

Breed

Mestís

Size

Medium

Age

2y 6m 18d

In shelter since

27-11-2021

Color

Atigrat

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

39219


Description

CATALÀ:
El pobre Beatle va ser rescatat de l'interior d'un pis inundat i rodejat de brutícia... És un gos molt jove i, malgrat la vida que ha tingut, és molt sociable i amb moltes ganes d'explorar i aprendre-ho tot! Té molta energia! Al principi mostra una miqueta de por, però de seguida agafa confiança. Un molt bon gos per qui busquem una família que, aquesta vegada sí, el cuidi i l'estimi com es mereix. Si voleu conèixer al bo del Beatle, podeu preguntar per ell escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
El pobre Beatle fue rescatado del interior de un piso inundado y rodeado de suciedad... Es un perro muy joven y, a pesar de la vida que ha tenido, es muy sociable y con muchas ganas de explorar y aprenderlo todo! ¡Tiene mucha energía! Al principio muestra un poquito de miedo, pero enseguida coge confianza. Un muy buen perro para el que buscamos una familia que, esta vez sí, lo cuide y lo quiera como se merece. Si queréis conocer al bueno de Beatle, podéis preguntar por él escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet