XUXO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

XUXO

Breed

Mestis

Size

Medium

Age

2y 7m 26d

In shelter since

27-11-2021

Color

Tricolor

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39217


Description

CATALÀ:
En Xuxo és un gosset preciós i molt jovenet que fa poc que està amb nosaltres. Té un punt de timidesa si no et coneix, però tan bon punt et coneix una miqueta és un gos molt bo. Si li voleu donar una oportunitat al petit Xuxo, podeu preguntar per ell escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Xuxo es un perrito precioso y muy jovencito que lleva poco con nosotros. Tiene un punto de timidez si no te conoce, pero en cuanto te conoce un poquito es un perro muy bueno. Si le queréis dar una oportunidad al pequeño Xuxo, podéis preguntar por él escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet