KAYRA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

KAYRA

Breed

Mestis

Size

Large

Age

4y 1m 4d

In shelter since

25-11-2021

Color

Marró-Blanc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39213


Description

CATALÀ:
La Kayra és una gosseta 10! És bona, tranquil·la, sociable, noble i respectuosa. A la protectora conviu amb altres gossos i en el passeig és una gosseta molt tranquil·la. I amb la gent és un veritable encant! Un tresor de gosseta que no podeu deixar de conèixer! Podeu preguntar per la princesa Kayra prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
¡Kayra es una perrita 10! Es buena, tranquila, sociable, noble y respetuosa. En la protectora convive con otros perros y en el paseo es una perrita muy tranquila. ¡Y con la gente es un verdadero encanto! Un tesoro de perrita que no podéis dejar de conocer! Podéis preguntar por la princesa Kayra pulsando el enlace de adopción que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet