KAYRA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

KAYRA

Breed

Mestis

Size

Large

Age

3y 7m 27d

In shelter since

25-11-2021

Color

Marró-Blanc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39213


Description

CATALÀ:
La Kayra ens va arribar molt espantada i molt desubicada. Però ara ja fa uns mesos que és amb nosaltres i ha millorat moltíssim. És una bona gosseta que es mostra tranquil·la en el passeig i és sociable amb tothom. Busquem per a ella una família que la vulgui estimar i cuidar com es mereix... Si la voleu conèixer podeu preguntar per la princesa Kayra prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Kayra nos llegó muy asustada y muy desubicada. Pero ahora ya lleva unos meses con nosotros y ha mejorado muchísimo. Es una buena perrita que se muestra tranquila en el paseo y es sociable con todo el mundo. Buscamos para ella una familia que la quiera y cuide como se merece... Si la queréis conocer podéis preguntar por la princesa Kayra pulsando el enlace de adopción que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet