GOLFO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

GOLFO

Breed

American bully

Size

Large

Age

5y 10m 27d

In shelter since

20-11-2021

Color

Negre-Blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

39202


Description

CATALÀ:
El pobre Golfo és un cas clar d'abandonament. Portava xip, però tot i haver intentat parlar amb la família, ens va ser completament impossible: sempre ens penjaven el telèfon... No volem entrar en causes ni en motius, perquè el que hem d'aconseguir és que el pobre Golfo trobi una nova família que l'estimi i el cuidi com es mereix... Com és en Golfo? Doncs és un gos bo, un gos que no entén què ha fet per acabar en un refugi i que no fa més que buscar l'atenció de les seves cuidadores... Si esteu pensant en adoptar, mireu més enllà de les races i veniu a conèixer al bo del Golfo. Podeu preguntar per ell prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
El pobre Golfo es un caso claro de abandono. Llevaba chip, pero a pesar de haber intentado hablar con la familia, nos fue completamente imposible: siempre nos colgaban el teléfono... No queremos entrar en causas ni en motivos, porque lo que tenemos que conseguir es que el pobre Golfo encuentre una nueva familia que lo quiera y cuide como se merece... ¿Cómo es Golfo? Pues es un perro bueno, un perro que no entiende qué ha hecho mal para acabar en un refugio y que no hace más que buscar la atención de sus cuidadoras... Si estáis pensando en adoptar, mirad más allá de las razas y venid a conocer al bueno de Golfo. Podéis preguntar por él entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet