GOLFO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

GOLFO

Breed

American bully

Size

Large

Age

6y 6m

In shelter since

20-11-2021

Color

Negre-Blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

39202


Description

CATALÀ:
El pobre Golfo va arribar en molt mal estat, molt espantat, ignorava a les persones i estava trist i apàtic. Però ara és un gos molt divertit i sociable, confiat i afectuós, que passeja de meravella i que conviu molt bé amb gosses femelles. Va arribar amb una leishmània sense tractar que ara està equilibrada, però que li va causar una mica de mal renal i li ha ennuvolat la vista. Per la seva raça, ser negre, adult, tenir leishmània i seqüeles físiques i no ser sociable amb mascles, ho té especialment difícil per a ser adoptat. Però és un gran gos que està començant a gaudir de la vida... Ara està a una casa d'acollida, però d'aquí a poc l'hauran de tornar, i volem evitar que hagi d'estar una altra vegada en un refugi... El pobre Golfo té un passat molt dur i busquem una família que ho compensi, que el retorni a la vida i li doni tot l'afecte que li ha faltat durant tants anys... En Golfo és un gran gos que ho posarà tot de la seva part perquè tot surti bé: només et necessita a tu! Podeu preguntar pel bo del Golfo entrant en l'enllaç d'adopció que teniu en verd al final d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! En Golfo, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
El pobre Golfo llegó en muy mal estado, muy asustado, ignoraba a las personas y estaba triste y apático. Pero ahora es un perro muy divertido y sociable, confiado y cariñoso, que pasea de fábula y que convive muy bien con perras hembras. Llegó con una leishmania sin tratar que ahora está equilibrada, pero que le causó un poco de daño renal y le ha nublado la vista. Por su raza, ser negro, adulto, tener leishmania y secuelas físicas y no ser sociable con machos, lo tiene especialmente difícil para ser adoptado. Pero es un gran perro que está empezando a disfrutar de la vida... Ahora está en una casa de acogida, pero de aquí a poco lo tendrán que devolver, y queremos evitar que tenga que estar de nuevo en un refugio... El pobre Golfo tiene un pasado muy duro y buscamos una familia que le compense, que lo devuelva a la vida y le dé todo el afecto que le ha faltado durante tantos años... Golfo es un gran perro que lo pondrá todo de su parte para que todo salga bien: ¡solo te necesita a ti! Podéis preguntar por el bueno de Golfo entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Golfo, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet