GORDON - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

GORDON

Breed

Europea

Size

Medium

Age

9y 4m 27d

In shelter since

17-11-2021

Color

Negre

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39194


Description

CATALÀ:
En Gordon va arribar a la protectora derivat per Benestar social. Convivia en un pis amb dos gats més, i estaven completament desatesos. El pobre Gordon ens ha arribat molt espantat i es passa gairebé tot el dia amagat a la gatera. La seva cuidadora es va guanyant la seva confiança de mica en mica, i es veu clar que el pobre Gordon vol confiar, però li costa... Busquem per a ell una família que li vulgui dedicar el temps que necessita per tornar a confiar. Estem segurs que amb amor i paciència, el preciós Gordon serà un company de vida extraordinari. Si voleu adoptar un gat que ho necessita molt, podeu preguntar pel Gordon prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Gordon llegó a la protectora derivado de Bienestar social. Convivía en un piso con dos gatos más, y estaban completamente desatendidos. El pobre Gordon nos ha llegado muy asustado y se pasa casi todo el día escondido en la gatera. Su cuidadora se va ganando su confianza poco a poco, y se ve claro que el pobre Gordon quiere confiar, pero le cuesta... Buscamos para él una familia que le quiera dedicar el tiempo que necesita para volver a confiar. Estamos seguros que con amor y paciencia, el precioso Gordon será un compañero de vida extraordinario. Si queréis adoptar a un gato que lo necesita mucho, podéis preguntar por Gordon entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet