BELINA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

BELINA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

4y 2m 19d

In shelter since

17-11-2021

Color

Blau -atigrat

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39193


Description

CATALÀ:
La Belina és una gateta molt tímida però molt bona. A la gatera està tot el dia amagadeta, però quan la seva cuidadora és a prop, surt de seguida del seu amagatall per donar i rebre "mimos". És una molt bona gata que necessita una família de tarannà tranquil que li doni tot l'amor que es mereix... Si voleu conèixer a la preciosa Belina, podeu preguntar per ella escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Belina es una gatita muy tímida pero muy buena. En la gatera está todo el día escondida, pero cuando su cuidadora está cerca, sale enseguida de su escondite para dar y recibir "mimos". Es una muy buena gata que necesita una familia de talante tranquilo que le dé todo el amor que se merece... Si queréis conocer a la preciosa Belina, podéis preguntar por ella escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet