NEGRITA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

NEGRITA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

9y 2m 23d

In shelter since

17-11-2021

Color

Negre

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39192


Description

CATALÀ:
La Negrita va arribar a la protectora derivada per Benestar social. Convivia en un pis amb dos gats més, i estaven completament desatesos. La pobra Negrita ens ha arribat molt espantada i es passa gairebé tot el dia amagada a la gatera. La seva cuidadora es va guanyant la seva confiança de mica en mica, i es veu clar que la pobra Negrita vol confiar, però li costa... Busquem per a ella una família que li vulgui dedicar el temps que necessita per tornar a confiar. Estem segurs que amb amor i paciència, la preciosa Negrita serà una companya de vida extraordinària. Si voleu adoptar una gateta que ho necessita molt, podeu preguntar per la Negrita prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Negrita llegó a la protectora derivada de Bienestar social. Convivía en un piso con dos gatos más, y estaban completamente desatendidos. La pobre Negrita nos ha llegado muy asustada y se pasa casi todo el día escondida en la gatera. Su cuidadora se va ganando su confianza poco a poco, y se ve claro que la pobre Negrita quiere confiar, pero le cuesta... Buscamos para ella una familia que le quiera dedicar el tiempo que necesita para volver a confiar. Estamos seguros que con amor y paciencia, la preciosa Negrita será una compañera de vida extraordinaria. Si queréis adoptar a una gatita que lo necesita mucho, podéis preguntar por Negrita entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet