OLIA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

OLIA

Breed

Mestis

Size

Medium

Age

4y 14d

In shelter since

16-11-2021

Color

Atigrat -Blanc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39183


Description

CATALÀ:
L'Olia és una gosseta que ha arribat fa poc al refugi, però des del primer moment s'ha mostrat com una gossa molt noble i amb un caràcter molt bo. Es nota que està habituada a la gent i gaudeix de la nostra companyia. Busquem per a ella una família que li vulgui donar una nova oportunitat i que vulgui evitar que una gosseta tan bona com ella hagi de passar massa temps a un refugi d'animals... Si la voleu conèixer, podeu preguntar per ella escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Olia es una perrita que ha llegado hace poco al refugio, pero desde el primer momento se ha mostrado como una perra muy noble y con un carácter muy bueno. Se nota que está habituada a la gente y disfruta de nuestra compañía. Buscamos para ella una familia que le quiera dar una nueva oportunidad y que quiera evitar que una perrita tan buena como ella tenga que pasar demasiado tiempo en un refugio de animales... Si la queréis conocer, podéis preguntar por ella escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet