KANA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

KANA

Breed

MESTIS

Size

Medium

Age

4y 2m 21d

In shelter since

08-11-2021

Color

NEGRE-GRIS

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39159


Description

CATALÀ:
La Kana és una gossa molt bona i molt tranquil·leta, i és un veritable encant amb les persones. Tot i ser tan jove, la pobra Kana ens ha arribat amb molt de dolor a les seves potetes (les nostres companyes veterinàries n'estan esbrinant la causa). És una gosseta realment bona que mereix trobar una família que se l'estimi i la cuidi molt... Podeu preguntar per ella escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Kana es una perra muy buena y muy tranquilita, y es un verdadero encanto con las personas. A pesar de ser tan joven, la pobre Kana nos ha llegado con mucho dolor en sus patitas (nuestras compañeras veterinarias están averiguando la causa). Es una perrita realmente buena que merece encontrar una familia que la quiera y cuide mucho... Podéis preguntar por ella escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet