XANA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

XANA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

5m 24d

In shelter since

06-11-2021

Color

Tricolor

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39152


Description

CATALÀ:
La Xana és una gateta molt joveneta que ens va arribar molt espantada. Ara ja fa uns dies que és amb nosaltres, i ja es deixa acaronar i li agrada molt que li facin "mimos". Una de les seves cuidadores ens diu que, per ser tan joveneta, és una gateta força tranquil·la i que tolera molt bé la presència dels altres gats. Busquem per la petita Xana una família que la vulgui adoptar, millor sense nens, perquè la Xana necessita que li respectin el seu espai. Si voleu ajudar una gateta que, si no troba a algú, acabarà creixent en un refugi, podeu preguntar per la princesa Xana escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Xana es una gatita muy jovencita que nos llegó muy asustada. Ahora ya lleva unos días con nosotros, y ya se deja acariciar y le gusta mucho que le hagan "mimos". Una de sus cuidadoras nos dice que, para ser tan jovencita, es una gatita bastante tranquila y que tolera muy bien la presencia de los otros gatos. Buscamos para la pequeña Xana una familia que la quiera adoptar, mejor sin niños, porque Xana necesita que le respeten su espacio. Si queréis ayudar a una gatita que, si no encuentra a alguien, acabará creciendo en un refugio, podéis preguntar por la princesa Xana escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet