CLEMENTINA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

CLEMENTINA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

7y 6m 28d

In shelter since

04-11-2021

Color

Atigrat

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39143


Description

CATALÀ:
La Clementina no ha tingut sort a la vida: la senyora que la cuidava va morir i la família no va voler saber res de la gata i la va abandonar al carrer. Va arribar amb un ull en molt mal estat i vam haver d'extirpar-li. Tot i que fa poc que està amb nosaltres i, al principi, es mostrava molt desconfiada, a poc a poc va reclamant carícies i atenció. Necessita una nova llar, tranquil·litat, i una família poc invasiva, per la qual cosa creiem que seria millor que no hi hagués nens petits. Si voleu saber més coses d'aquesta preciosa gata, escriviu a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Clementina no ha tenido suerte en la vida: la señora que la cuidaba murió y la familia de ésta no quiso saber nada de la gata y la abandonó en la calle. Llegó con un ojo en muy mal estado y tuvimos que extirparlo. Aunque lleva poco tiempo con nosotros y, al principio, se mostraba muy desconfiada, poco a poco va reclamando caricias y atención. Necesita un nuevo hogar, tranquilidad, y una familia poco invasiva, por lo que creemos que sería mejor que no hubiese niños pequeños. Si queréis saber más sobre esta preciosa gata, podéis escribir a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet