MUSTEL ara NUGGET - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

MUSTEL ara NUGGET

Breed

Europea

Size

Medium

Age

5y 2m 28d

In shelter since

30-10-2021

Color

Atigrat

Country

Spain

Location

CLINICA

Registration number

39129


Description

CATALÀ:
En Mustel és un gat boníssim: i que sigui tan bo tenint en compte l'estat en què ens ha arribat, encara diu més de la seva noblesa... El pobre Mustel ens va arribar amb diferents lesions importants a diferents parts del cos per cremada/abrasió, especialment greus a les extremitats anteriors. Va embenat i s'han d'anar fent cures cada 3 dies de les que van embenades, i cada dia de les que van a l'aire. Necessitem pel bo del Mustel una casa d'acollida terapèutica que es pugui desplaçar cada 3 dies al nostre espai veterinari, a Mataró. Per posar-li les coses encara més difícils, el pobre Mustel és positiu a immunodeficiència felina, per la qual cosa ha de ser gat únic... Si hi ha alguna família que el pugui acollir o, millor encara, adoptar, pot escriure a info@protectoramataro.org, indicant el número de telèfon per poder-hi contactar.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Mustel es un gato buenísimo: y que sea tan bueno teniendo en cuenta el estado en que nos ha llegado, todavía dice más de su nobleza... El pobre Mustel nos llegó con diferentes lesiones importantes en diferentes partes del cuerpo por quemadura/abrasión, especialmente graves en las extremidades anteriores. Va vendado y se tienen que ir haciendo curas cada 3 días de las que van vendadas, y cada día de las que van al aire. Necesitamos para el bueno de Mustel una casa de acogida terapéutica que se pueda desplazar cada 3 días a nuestro espacio veterinario, en Mataró. Para ponerle las cosas todavía más difíciles, el pobre Mustel es positivo en inmunodeficiencia felina, por lo que tiene que ser gato único... Si hay alguna familia que lo pueda acoger o, mejor todavía, adoptar, puede escribir a info@protectoramataro.org, indicando el número de teléfono para poder contactar con ella.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet