FARAH - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

FARAH

Breed

Mestis

Size

Large

Age

2y 1m 16d

In shelter since

28-10-2021

Color

Negre-Blanc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39115


Description

CATALÀ:
La Farah és una gosseta molt jove i amb un caràcter molt bo. Ens va arribar en un estat lamentable, molt primeta i amb clares mostres que havia estat completament desatesa des de feia temps. És una bona gosseta per qui busquem una família que, aquesta vegada sí, li doni tot l'amor i tota l'atenció que mereix: estem segurs que ella us ho retornarà amb escreix... Si la voleu conèixer, podeu preguntar per ella escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Farah es una perrita muy joven y con un carácter muy bueno. Nos llegó en un estado lamentable, muy delgadita y con claras muestras que había sido completamente desatendida desde hacía tiempo. Es una buena perrita para la que buscamos una familia que, esta vez sí, le dé todo el amor y toda la atención que merece: estamos seguros que ella os lo devolverá con creces... Si la queréis conocer, podéis preguntar por ella escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet