GAMBA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

GAMBA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

7m 27d

In shelter since

27-10-2021

Color

Negre

Country

Spain

Location

CLINICA

Registration number

39114


Description

CATALÀ:
En Gamba és un gat encara molt jove, actiu i bo, que va arribar a la nostra protectora amb una fractura en una de les seves potes. Va caure d'un balcó, i després de trobar a la propietària, aquesta no va voler saber res més d'ell. Ara ja està operat i en fase de recuperació (encara necessita repòs uns dies més), i pot ser que li quedi una certa coixesa crònica (encara que no és segur). La família que l'adopti ha de cuidar-lo i ser cautelosa, perquè és un gat molt curiós i no volem que torni a caure mai més. Si voleu adoptar un gat molt bo i molt guapo, podeu preguntar per ell escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Gamba es un gato todavía muy joven, activo y bueno, que llegó a nuestra protectora con fractura en una de sus patitas. Se había caído de un balcón, y después de encontrar a la propietaria, ésta no quiso saber nada más de él. Ahora ya está operado y en fase de recuperación (todavía necesita reposo unos días más), y puede que le quede cierta cojera crónica (aunque no es seguro). La familia que lo adopte tiene que cuidarlo y ser cauteulosa, porque es un gato muy curioso y no queremos que vuelva a caerse nunca más. Si queréis adoptar a un gato muy bueno y muy guapo, podéis preguntar por él escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet