MELOCOTON - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

MELOCOTON

Breed

Europea

Size

Medium

Age

5y 20d

In shelter since

25-10-2021

Color

Blanc-Ros

Country

Spain

Location

CLINICA

Registration number

39105


Description

CATALÀ:
En Melocoton és un gat preciós i amb tota una vida al seu davant. És una miqueta tímid, però de seguida agafa confiança i es mostra com un gat boníssim. No podrem entendre mai com la gent pot abandonar animals tan nobles i bons... Busquem pel Melocoton una família de tarannà tranquil que li vulgui donar a aquest gat tan guapo i bo tot l'amor que es mereix. Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Melocotón es un gato precioso y con toda una vida por delante. Es un poquito tímido, pero enseguida coge confianza y se muestra como un gato buenísimo. No podremos entender nunca como la gente puede abandonar animales tan nobles y buenos... Buscamos para Melocotón una familia de talante tranquilo que le quiera dar a este gato tan guapo y bueno todo el amor que se merece. Si lo queréis conocer, podéis preguntar por él escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet