MAPY - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

MAPY

Breed

Mestis

Size

Medium

Age

8y 8m 27d

In shelter since

24-10-2021

Color

Marró-Blanc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39101


Description

CATALÀ:
La Mapy és una gosseta boníssima: és tranquil·la, carinyosa, intel·ligent i extremadament bona. La pobra ens va arribar amb otitis a les dues orelles que li provocaven molt de dolor, i tot i això es va mostrar com una gosseta entranyable des del minut zero... És una gosseta boníssima i tranquil·la per qui busquem una família que la vulgui estimar i cuidar com es mereix. Si la voleu conèixer, podeu escriure a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Mapy es una perrita buenísima: es tranquila, cariñosa, inteligente y extremadamente buena. La pobre nos llegó con otitis en los dos oídos que le provocaban mucho de dolor, y aun así se mostró como una perrita entrañable desde el minuto cero... Es una perrita buenísima y tranquila para la que buscamos una familia que la quiera y cuide como se merece. Si la queréis conocer, podéis escribir a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet