HELIOS - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

HELIOS

Breed

Mestis

Size

Large

Age

1y 4m 27d

In shelter since

23-10-2021

Color

Marró

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39096


Description

CATALÀ:
L'Hèlios és un gos molt jovenet, un adolescent preciós i molt bo. És juganer, alegre, carinyós i actiu, com correspon a un gos de la seva edat. A més a més, conviu perfectament amb els altres gossos, tant mascles com femelles. Busquem pel bo de l'Hèlios una família de tarannà actiu que vulgui tenir al seu costat un gos bo i fidel amb qui compartir aventures. Si voleu conèixer al preciós Hèlios, podeu escriure a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Helios es un perro muy jovencito, un adolescente precioso y muy bueno. Es juguetón, alegre, cariñoso y activo, como corresponde a un perro de su edad. Además, convive perfectamente con otros perros, tanto machos como hembras. Buscamos para el bueno de Helios una familia de talante activo que quiera tener a su lado un perro bueno y fiel con con el compartir aventuras. Si queréis conocer al precioso Helios, podéis escribir a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet