RANJA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

RANJA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

3y 1m 7d

In shelter since

22-10-2021

Color

Carei

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39092


Description

CATALÀ:
La Ranja és una gateta carei realment guapa. Encara és jove i té molta vida al davant, però necessita sortir de la gatera... No porta gens bé estar rodejada de tants gats, i necessita trobar el més aviat millor una família que se l'estimi i la cuidi com es mereix. Si la voleu conèixer i donar-li una nova oportunitat de viure en família, podeu preguntar per ella escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Ranja es una gatita carey realmente guapa. Todavía es joven y tiene mucha vida por delante, pero necesita salir de la gatera... No lleva nada bien estar rodeada de tantos gatos, y necesita encontrar lo antes mejor una familia que la quiera y cuide como se merece. Si la queréis conocer y darle una nueva oportunidad de vivir en familia, podéis preguntar por ella escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet