FERA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

FERA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

3y 1m 21d

In shelter since

19-10-2021

Color

Negre-blanc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39077


Description

CATALÀ:
En Fera és un gat molt bo, divertit, carinyós i juganer. No feu cas del seu nom perquè només podem dir que és una fera donant "mimos". Si voleu adoptar un gat molt bo per compartir la seva vida amb ell, heu de conèixer al Fera i us enamorareu! Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Fera es un gato muy bueno, divertido, cariñoso y juguetón. No os dejéis llevar por su nombre porque solo se puede decir que es una fiera dando "mimos". Si queréis adoptar a un gato muy bueno, tenéis que conocer a Fera y quedaréis completamente enamorados! Si lo queréis conocer, podéis preguntar por él escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet