SAN ARA SAM - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

SAN ARA SAM

Breed

Siames

Size

Medium

Age

4y 8m 6d

In shelter since

19-02-2022

Color

Marró clar

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

39073


Description

CATALÀ:
En San és un gat molt carinyós! La seva cuidadora ens diu que és un gat hipermimós i que es passa el dia buscant i donant "mimos". En San, tolera als altres gats, i pensem que amb una correcta adaptació, podrà conviure amb altres gats. I molt important: és un gat actiu i juganer, i per això cal que qui l'adopti tingui espai exterior per sortir i entrar, i li proporcioni elements d'enriquiment ambiental, perquè sinó el pobre San es queda molt frustrat... De fet, ja va ser adoptat, i el van tornar per no saber canalitzar aquesta necessitat de joc i exploració. Si voleu conèixer al bo del San, podeu preguntar per ell prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
San es un gato muy cariñoso. Su cuidadora nos dice que es un gato hipermimoso y que se pasa el día buscando y dando "mimos". San, de entrada, tolera a los demás gatos, y creemos que con una correcta adaptación podrá convivir con otros gatos. Y muy importante: es un gato activo y juguetón, y por eso se necesita que quién lo adopte tenga espacio exterior para salir y entrar, y le proporcione elementos de enriquecimiento ambiental, porque sino el pobre San se queda muy frustrado... De hecho, ya fue adoptado, y lo devolvieron por no saber canalizar esta necesidad de juego y exploración. Si queréis conocer al bueno de San, podéis preguntar por él entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet