CANDELITA ara HOPE - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

CANDELITA ara HOPE

Breed

Mestis

Size

Small

Age

13y 4m 10d

In shelter since

17-10-2021

Color

Gris

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

39071


Description

CATALÀ:
La Candelita és una iaona, mestissa de canitx, que no podem permetre que continuï vivint en un refugi i entre reixes, a la seva edat... És una gosseta encantadora amb les persones i, fent una bona adaptació, podria viure amb més gossos, però tenint en compte que no li agrada que li toquin el seu menjar ni les seves joguines. Si vols saber més coses sobre la Candelita, escriu a info@protectoramataro.org, indicant el teu telèfon per poder-te contactar.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Candelita es una viejecita, mestiza de caniche, que no podemos permitir que siga viviendo en un refugio y entre rejas a su edad... Es una perrita encantadora con las personas y, haciendo una buena adaptación, podría vivir con más perros, pero teniendo en cuenta que no le gusta que le toquen ni su comida ni sus juguetes. Si quieres saber más sobre Candelita, escribe a info@protectoramataro.org con tus datos de contacto.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet