BARBARO - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

BARBARO

Breed

Europea

Size

Medium

Age

1y 1m 27d

In shelter since

13-10-2021

Color

Blanc-negre

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39063


Description

CATALÀ:
En Bàrbaro és un gat molt jovenet i, com podeu veure a les fotos, molt guapo. Té un punt de timidesa si no et coneix, però de seguida agafa confiança. És molt bo i molt juganer, i l'única cosa que cal tenir en compte és que cal evitar jugar amb les mans perquè s'anima massa... Si voleu donar una nova vida al Bàrbaro, podeu escriure preguntant per ell a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Bárbaro es un gato muy jovencito y, como podéis ver en las fotos, muy guapo. Tiene un punto de timidez si no te conoce, pero enseguida coge confianza. Es muy bueno y muy juguetón, y lo único que hay que tener en cuenta es que hay que evitar jugar con las manos porque se anima demasiado... Si queréis dar una nueva vida al precioso Bárbaro, podéis escribir preguntando por él a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet